Maltézské - MENU

TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU

  • kaštanový krém 115
  • pasta se slávkami a řapíkatým celerem 260
  • brownies s coulis 115

STÁLÉ MENU

  • naše slávky - rozmarýn, lardon fumé (velká jídla) 380
  • naše slávky - curry, kokosové mléko, koriandr (velká jídla) 390
  • bœuf bourguignon (velká jídla) 420
  • kuře Gaston Gérard - dijon, šalotka, pasta (velká jídla) 360
  • francouzská cibulačka, bageta, gruyère (malá jídla) 160
  • šneci po burgundsku, bageta (malá jídla) 6 ks 260 / 12 ks 490
  • náš hovězí tatarák, salátek, bylinková bageta (malá jídla) 290
  • zimní salát - růžičková kapusta, dýně, karotka kozí sýr, slaná granola (malá jídla) 260
  • crêpes Suzette (dezert) 240
  • ústřice s citronem či vinegretem (k vínu) 1 ks 105 / 12 ks 990
  • drůbeží paštika, ovocné coulis, bageta (k vínu) 165
  • jambon persillé - vepřová plec, petržel 185
  • masová terina - sušené švestky, calvados 195
  • prkénko cuvée (pro 2 osoby) - klobásky, šunka, francouzské sýry, cornichony, paté, ořechy (k vínu) 470
  • výběr francouzských sýrů (k vínu) 320
  • pražené bylinkové mandle (k vínu) 140
  • naše hranolky / s lanýžovou majonézou (k vínu) 85 / 160
  • bageta / s provensálským olejem (k vínu) 65 / 89
  • naše nakládané olivy 135