Maltézské - MENU
TÝDENNÍ OBĚDOVÉ MENU
- kaštanový krém 115
- pasta se slávkami a řapíkatým celerem 260
- brownies s coulis 115
STÁLÉ MENU
- naše slávky - rozmarýn, lardon fumé (velká jídla) 380
- naše slávky - curry, kokosové mléko, koriandr (velká jídla) 390
- bœuf bourguignon (velká jídla) 420
- kuře Gaston Gérard - dijon, šalotka, pasta (velká jídla) 360
- francouzská cibulačka, bageta, gruyère (malá jídla) 160
- šneci po burgundsku, bageta (malá jídla) 6 ks 260 / 12 ks 490
- náš hovězí tatarák, salátek, bylinková bageta (malá jídla) 290
- zimní salát - růžičková kapusta, dýně, karotka kozí sýr, slaná granola (malá jídla) 260
- crêpes Suzette (dezert) 240
- ústřice s citronem či vinegretem (k vínu) 1 ks 105 / 12 ks 990
- drůbeží paštika, ovocné coulis, bageta (k vínu) 165
- jambon persillé - vepřová plec, petržel 185
- masová terina - sušené švestky, calvados 195
- prkénko cuvée (pro 2 osoby) - klobásky, šunka, francouzské sýry, cornichony, paté, ořechy (k vínu) 470
- výběr francouzských sýrů (k vínu) 320
- pražené bylinkové mandle (k vínu) 140
- naše hranolky / s lanýžovou majonézou (k vínu) 85 / 160
- bageta / s provensálským olejem (k vínu) 65 / 89
- naše nakládané olivy 135