Bistro Bubeneč MENU
SLOVENSKÉ TÝDENNÍ MENU
od 1/12 do 7/12
- Brynzová polévka Demikát s krutony & pažitkou 79 Kč
- Slovenská kapustnica s mletým masem & paprikovou klobásou 89 Kč
- Živáňská pečeně (krkovice, klobása, slanina, paprika & cibule) s bramborami 209 Kč
- Zemiakový prívarok s fašírkou 209 Kč
- Brynzové halušky se slaninou 225 Kč
- Čerstvá pasta na přání - Carbonara, Pomodoro, Aglio olio 225 Kč
-
Sladké šúl'ance s mákem & máslem 89 Kč
MENU DU CHEF
- Lososový gravlax s koprovou majonézou 227 Kč
-
Kohoutí ravioli se smetanovou omáčkou, konfitovanou cibulkou & kapkou lanýžového oleje 379 Kč
STÁLÁ NABÍDKA
Předkrmy (Entrée)
- Jemná domácí paštika s červeným vínem, bylinkami & růžovým pepřem, naše bageta 159 Kč
- Pečení šneci s česnekovým máslem & petrželí (6 ks), naše bageta 289 Kč
- Tapenáda z černých oliv s bazalkou & kapary, naše bageta 155 Kč
- Gratinovaná cibulačka se sýrem Comté & růžovým pepřem 175 Kč
Hlavní jídla (Plat)
- Hovězí tatarák po francouzsku s kapary, cornichony & lanýžovým olejem, čerstvý míchaný salát, naše bageta 325 Kč
- Králík à la Dijon s hořčičnou omáčkou & estragonem, špenátové palačinky 339 Kč
- Slávky Marinière na bílém víně z oblasti Vaucluse 469 Kč
- Coq au vin – kohout dušený na rhônském víně s kořenovou zeleninou, žampiony, cibulkami & provensálskou bramborovou kaší 488 Kč
- Telecí medailonky s teplým salátem z černé čočky & kořenové zeleniny, balzamiková redukce 555 Kč
- Pečené vepřové žebro na jablkách & růžovém víně, špenátovo – bramborový gratin 369 Kč
- Steak z lilku s tomatovou omáčkou, cuketovými rolkami se sušenými rajčaty, rukolou & kozím sýrem 299 Kč
Dezerty (Desserts)
- Crêpe Suzette - flambovaná palačinka s Grand Marnier & pomerančovým karamelem 155 Kč
- Fondant au chocolat 159 Kč
- Crème brûlée 149 Kč
- Švestkovo – jableční crumble s mákem & vanilkovým crème fraîche 135 Kč
Jen tak k vínu
- Degustační francouzské sýry s fíkovým coulis 325 Kč
- Talíř cuvée Royal (francouzské klobásky, Manchego, rillettes, paštika, Jamon serrano, černé olivy) 540 Kč
